Na ruim 20 jaar bij de gemeente te hebben gewerkt op het gebied van bouwkunde, stedenbouwkunde en monumentenzorg, is Frans van Elk in 1999 gestart met Consign. De aanleiding ligt eigenlijk bij het clubhuis van de tennisvereniging. Als bestuurslid werd het nieuwe clubgebouw ontworpen en de bouw begeleid. De geweldige reacties die daarop volgden hebben aangezet tot het starten van een bouwkundig teken- en adviesbureau.

De opdrachten volgden elkaar al snel op en werden steeds groter, te weten het ontwerp en begeleiden van de bouw van een heel nieuw zorgcentrum in 2005.

De klant kan geheel ontzorgd worden. Dat begint bij een inventarisatie van de wensen van opdrachtgever en een eerste schets. Vervolgens de bouwkundige uitwerking, aanvragen van de vergunningen, begeleiding van de bouw, oplevering en nazorg afwikkeling van de opleverpunten.

De tekeningen werden bij de start nog op het tekenbord met de inktpen gemaakt. Al snel werd de overstap gemaakt naar de geautomatiseerde tekenpakketten op de computer. Voor een betere beeldvorming van de klant worden de laatste jaren ook 3d-presentaties gemaakt. Zo kan de klant zich een betere voorstelling maken hoe het ontwerp van hun droomhuis of zakelijk pand zich ontwikkelt en kunnen keuzes qua materiaal en kleur beter worden beoordeeld.

Het eerste contact begint altijd met een vrijblijvend gesprek, zonder enige verplichting.
Dus als u bouwplannen heeft, neem contact op via het contactformulier of bel ons voor een vrijblijvende afspraak.